KOMMUNIKATION TIL KONFERENCER

Planlægger du en konference eller et event?

Konferencer handler om præsentationer, åbningstaler, seminarer og workshops. Men nu om dage handler de også om opfordringer på sociale medier, hashtags, live-opdateringer og bruger-genereret indhold.

Mike Young Academy kan hjælpe dig med at promovere, udføre, og rapportere fra din konference via websites, dedikerede sociale mediekonti, og indhold såsom artikler, data og billeder.

Mike Young Academy ønsker at aktivere hele ekspertisen på dit felt – globalt. De vigtigste specialister på dit felt, hvor de end er i verden, kan blive til event’ets ’ambassadører’, der promoverer det overfor deres kolleger før, under og efter selve event’et.

Mike Young Academy conferenceFør konferencen:

  • Hjemmesiderådgivning og -indhold
  • Opfordringer til deltagelse og oplæg, community-opbygning og opsøgningsarbejde
  • Surveys på specifikke konferenceemner
  • Sociale medie-hashtags, dedikerede konti og sider
  • Artikler, profil-interviews med talere

Under konferencen:

  • Live Twitter-opdateringer, moderering af live feeds
  • AMA “ask me anything” – inddragende spørgsmåls-dialoger
  • Interviews, videoer, live-rapporteringer
  • Ordstyrer, vært for debatter

Efter konferencen:

  • Afrapportering til deltagere og interessenter

Ordstyrer til paneler og debatter

Har du brug for en ordstyrer med modersmål-engelsk og flydende dansk? Som en erfaren moderator vil jeg sørge for, at de vigtigste spørgsmål bliver debatteret, at publikum er involveret, og at argumenterne bliver penslet ud.

Få fat i eksperter og deltagere igennem sociale medier

Mike Young Academy kan hjælpe dig med at invitere, engagere og aktivere eksperter og deltagere før, under og efter dit event.

Ring til mig, Mike Young, på 30 66 31 21 eller skriv til mikeyoungacademy@gmail.com for at høre nærmere.

“Mike Young Academy var ansvarlig for de sociale medier og for opsøgende arbejde i forbindelse med European Conference for Science Journalists. Ved en kombination af Twitter, surveys, og engagement af frivillige, hjalp Mike og hans hold os med at gøre eventet i København til en sand interaktiv oplevelse. Meget imponeret!”

Jens Degett, President of European Union of Science Journalists’ Associations (EUSJA)

“Mike Young organiserede og var ordstyrer til ekspertdebatten om menneskelig kloning ved premiéren på ‘A Number’. Han gjorde en fortrinlig indsats, involverede publikum, skabte begejstring for stykket, og var med til at sørge for, at vi fyldte teatret ud for de resterende forestillinger.

Ian Burns, kunsterisk leder på That Theatre Company