LINKEDIN FOR KOMMUNER

Del viden og find løsninger på tværs af kommuner på LinkedIn

Udveksler du og dine kollegaer ideer og indsigter med fagpersoner i andre kommuner? Bliver jeres egne initiativer og projekter anerkendt både inden for og uden for jeres forvaltning? Er I kendt for at være en innovativ og attraktiv arbejdsplads? Kan I trække på et bredt og mangfoldigt netværk, når I rekrutterer nye medarbejdere?

LinkedIn profiler og rutiner bliver optimeret til netværksopbygning, samarbejde og indflydelse. (Billede: Heinrich Böll Stifting. CC license)

Hvis du drømmer om at svare ’ja’ til disse spørgsmål, kan vejen frem være, at ledere og medarbejdere i jeres kommune bliver mere aktive på LinkedIn.

Denne workshop er designet til at styrke kommunale ledere, fagpersoner og konsulenter, med den viden og de værktøjer der skal til for effektivt at udnytte den professionelle sociale medieplatform. Målet er at forvandle deltagernes LinkedIn profiler til platforme for netværksopbygning, samarbejde og indflydelse.

Kan I trække på et bredt og mangfoldigt netværk, når I rekrutterer nye medarbejdere?

Workshoppen er for alle, uanset hvor meget eller lidt erfaring man har med LinkedIn.

Workshopmål:

  • Introduktion til LinkedIn: Få basal viden om mediet, hvad det kan og hvordan du bruger det
  • Nye teknikker: Optimér deltageres LinkedIn-profiler, i at søge og finde dem der arbejder på de samme ting, og at dele erfaringer effektivt på LinkedIn.
  • Nye rutiner: Lær hvordan man bruger LinkedIn i sin arbejdstid på en måde, så mediet ikke sluger din tid, men bruges professionelt og effektivt
  • Et fagligt netværk: Find og dan netværk med kolleger i andre kommuner og institutioner, der arbejder med de samme problemstillinger
  • Videndeling: Skab et dynamisk praksisfællesskab på LinkedIn gennem engagerende og informative opslag, der fremhæver jeres arbejde, planer og resultater, men også inviterer til samarbejde, feedback og diskussion.
  • Forøget synlighed: Øg synligheden af jeres lokale initiativer, faglige indsigter og dermed også af jeres kommune som en attraktiv arbejdsplads

Detaljer:

Denne workshop er et halvdagskursus. Den vil være tilpasset for at møde jeres specifikke behov. Workshoppen bliver ledet af Mike Young, og kan inkludere individuel feedback baseret på en analyse forud for workshoppen af deltagernes LinkedIn-profiler og strategier.

Priseksempel:

DKK 10.500 ekskl. moms for op til 15 deltagere (halvdagskursus).

Kontakt:

Ring til Mike Young på +45 30 66 31 21 eller skriv til mike@mikeyoungacademy.dk for yderligere information.