FÅ JERES NETVÆRK I SPIL (WEBINAR)

Workshop for professionelle indenfor kommunikation

Få læserne til at lave alt arbejdet!

Vi kalder det ‘crowdsourcing’. At få læserne til selv at researche, tage billeder, og levere data til det indhold, der vises på dine platforme. Det kunne være alt fra:

 • Surveys, hvor læserne leverer datamaterialet
 • Instagram-konkurrencer, hvor læserne deler deres fotos
 • Læsere og medarbejdere, der selv skriver virksomhedens nyheder
 • Forskere, der selv leverer rapporter fra felten og billeder

Mulighederne er ubegrænsede og specifikke for enhver virksomhed, organisation eller sag. Det handler om at aktivere jeres medarbejdere, interessenter, kunder og borgere, så de leverer historier, billeder og data til jeres medieplatforme, så I kan videreformidle dem til andre.

For professionelle indenfor kommunikation, kan crowdsourcing være en metode til at forøge læserskaren og aktivere de mest engagerede ambassadører for jeres brand. De er de bedste ansatte, partnere, studerende, borgere eller kunder, og deres indsigter, historier, billeder og data viser autenticitet og troværdighed. Crowdsourcing kan holde omkostninger nede, da der er mindre behov for investeringer i betalte freelancere, fotografer og analytikere.

I Networks to Work-workshoppen vil vi sammen udarbejde metoder og koncepter til at crowdsource indhold fra ansatte, partnere og kunder. Ligesom Det Frie Universitet i Bruxelles’ marketing og kommunikationsenhed:

Vores marketing- og kommunikationsafdeling havde lige lanceret et nyt website og et nyt magasin, så vi inviterede Mike ind for at udføre et workshop. Han hjalp os med at refokusere, og han gav fornyet energi til vores nyheds- og indholdsteam. Jeg anbefaler Mike Young Academy til enhver organisation, der har brug for et fornyet blik på deres kommunikation og engagement fra interessenter.

Lies Feron, Project manager MARCOM, – Vrije Universiteit Brussel

Er I et universitet eller en forskningsinstitution?

 • I kan forbedre jeres ranking og promovere jeres egne forskere i internationale netværk. Mike Young Academy kan hjælpe universiteter og forskningsinstitutioner med at bygge og vedligeholde et fællesskab af forskere og studerende på tværs af felter og institutter, samt integrere dem i et internationalt vidensnetværk.

Er I en virksomhed?

 • I kan fremme medarbejder- og kundeloyalitet – og holde omkostningerne nede. Mike Young Academy kan hjælpe virksomheder med at finde og de gode historier, talenter og erfaringer på tværs af forretningsenheder og internationale afdelinger.

Er I en interesse-, branche- eller lobbyorganisation?

 • Styrke genkendelsen og effekten af dine argumenter og politikker. Mike Young Academy kan være med til at styrke interesseorganisationers budskaber både herhjemme og i udlandet.

Networks to Work-workshoppen

Networks to Work-workshoppen indeholder:

 • Et introduktionsmøde med jer og jeres virksomhed
 • Min egen foranalyse af dine platforme og interessenter
 • En en-dags workshop, særligt tilpasset til jer og professionelle kommunikationsfolk i virksomheden
 • I tager nye skabeloner, tricks, samt journalistiske koncepter og ideer med hjem, tips omkring hvordan man afholder gode redaktionsmøder, tips omkring hvordan man kan få partnere, kolleger og interessenter til at levere indhold.
 • Du får også en 5-siders guideline med hjem, der er tilpasset jeres særlige behov.

Få jeres netværk i spil!

Ring til mig, Mike Young, på 30 66 31 21 eller skriv til mikeyoungacademy@gmail.com for at høre nærmere og få et uforpligtende pristilbud.