ENGELSK KORREKTUR OG SPROGTJEK AF AFHANDLINGER, SPECIALER OG HJEMMESIDER

Mike Young Academy proofreadingRedigering og korrektur af afhandlinger, specialer og hjemmesider af erfarne redaktører og akademikere med engelsk som modersmål.

Du har det engelsksprogede indhold – men når man læser det, lyder det ikke som en amerikaner eller brite ville have skrevet det. Din tekst er færdig, men den engagerer og fastholder ikke læseren fra begyndelsen. Disse er typiske problemer for tekster, der ikke har været igennem en korrektur- eller en redigeringsproces.

Jeg, Mike Young, har selv omfattende erfaring indenfor redigering, journalistik og har optrænet mange andre i metoder til at redigere andres tekster. Derfor kan jeg se fejlene/svaghederne med det samme og udgrave den fortælling, der ligger begravet under teksten.

Jeg tilbyder korrektur, som retter fejl i teksterne. Derudover tilbyder jeg en redigering eller copy editing af jeres tekster, så de tiltrækker, fastholder og overbeviser læseren. Det gælder for både:

  • akademiske afhandlinger, specialer og publikationer
  • hjemmesider
  • referater og policy-papirer

…og enhver anden tekst, der har brug for et sprogtjek.

Native English redaktører

Hvis du har en hasteopgave har Mike Young Academy adgang til et hold optrænede korrekturlæsere og redaktører med engelsk som modersmål, der kan levere tekster af høj kvalitet – til tiden.
Sådan registreres ændringer i teksten

Korrekturlæsning og redigering er i Microsoft Word, og du vil modtage dokumentet tilbage med registrerede ændringer / ‘tracked changes’, som du kan godkende.

Sig til, hvis du vil have dokumentet i et andet format.

Pris

Mike Young Academy udregner et pristilbud og et afleveringstidspunkt baseret på et uddrag af teksten. Pristilbuddet inkluderer rettelser på dit uddrag, så du kan se hvordan der vil blive redigeret.

Lavere takster kan forhandles for større opgaver såsom afhandlinger, specialer og projektbeskrivelser.

Hasteopgaver

Mike Young Academy kan tage sig af engelsk korrektur indenfor en kort deadline.  Spørg bare!

Studenterrabat

Mike Young Academy tilbyder særlig rabat til studerende ved universiteter i Danmark. Det kan vi gøre fordi vi kan aktivere et stort netværk af korrekturlæsere med engelsk som modersmål, der kan redigere og/eller korrekturlæse dit speciale eller opgave til studenterpriser.

Få et uforpligtende pristilbud

Send en e-mail til mike@mikeyoungacademy.dk for et uforpligtende pristilbud.

Skriv i din e-mail det samlede antal ord i den tekst, der skal korrekturlæses eller redigeres, din deadline, og vedhæft også et 1-2 siders udpluk fra teksten.

“Mike Young Academy løftede hele niveauet på min PhD afhandling. Mike og hans kollega Christine var lette at arbejde med, og med deres hjælp blev jeg færdig til tiden med et minimum af stress og et maksimum af kvalitet. Deres redigering og korrektur var uovertruffen, og jeg har fuld tillid til, at min PhD endte med at bruge den præcise akademiske terminologi på engelsk. Virkelig professionelt!”

Fabian Müller, PhD studerende, Department of Organization, Copenhagen Business School.